Therapie EMDR Zandvoort

Wie ben ik?

Sinds 1990 zelfstandig ondernemer en na een heftige periode in mijn leven waarin ik rockbottom heb gezeten, besloot ik het roer volledig om te gooien. Het leven is stressvol, verdrietig en vaak ellendig maar je hebt er slechts 1 en gelukkig zijn heb je echt zelf in de hand!
Ja, het leven is een ratrace maar waarom zou je niet genieten van iedere seconde? Er is geen excuus.
 

In de loop der jaren heb ik mij breed georiënteerd en diverse HBO opleidingen met succes afgerond.
Aan de muur hangen de volgende diploma's:
Klinische Psychologie ~ EMDR ~ Cognitieve gedragstherapie ~ Acceptance and Commitment Therapie ~ Verzuim op de werkvloer ~ Positieve Psychologie ~ Happiness Coach

Inmiddels heb ik een fijne praktijk opgebouwd waar ik met heel veel plezier mijn cliënten kan ontvangen en bedrijven weten me te vinden om het ziekteverzuim direct, drastisch te beperken. 

Waarom zou je kiezen om bij mij in behandeling te komen?
SIMPEL! Ik heb een aantal superkrachtige therapie- methoden onder 1 dak. Ben jij gemotiveerd? Dan is er geen enkele belemmering voor jouw behandeling.Reviews

* * * * *  (5-sterren) Reviews zijn heel belangrijk, het zijn mijn natuurlijke visitekaartjes. Immers, 1 positief woord van jou zegt meer dan 1000 woorden van mij! 
Klik HIER voor het schrijven van jouw review


C. 

* * * * *

Wat ben ik dankbaar,dat ik Joyce door een vriendin heb leren kennen.Super lieve,spontane kundige psychologe.Door e.m.d.r , praten en handvatten te geven ben, ik uit een groot diep dal gekomen.Dankjewel 🙏lieve Joyce.Je bent een topper ♥️

T. v. D.

* * * * *

Al 40 jaar zocht ik naar een manier om van een jeugdtrauma af te komen geen Psychiater kon bij het pijnpunt komen of er iets aan veranderen.
De gedachten aan het gebeuren bracht veel stress, emotie en schuldgevoel naar boven.
Na 1 sessie bij Joyce was er plotseling niets van dat schuldgevoel over, ook de pijn en verdriet kan ik nu relativeren, echt heel mooi wat ik heb mogen meemaken met deze lieve en kundige Therapeut, heel bijzonder wat Joyce met EMDR voor mij heeft gedaan!
Absoluut een aanrader wat mij betreft!

P. en O. B.

* * * * *

Joyce is fantastisch, ze heeft ons in een paar sessies al zo goed geholpen en ons laten zien wat we beter kunnen doen en wat er tot nu toe vaak mis is gegaan. Joyce is open en direct, wat we erg waarderen, maar ook heel zorgzaam en begripvol, zodat we ons altijd heel goed opgevangen en begrepen voelen. Ze zegt vaak dingen en herkent ze al voordat je ze zelf kunt benoemen. We zijn erg blij dat we hier terecht zijn gekomen en zullen regelmatig sessies blijven volgen om aan onszelf te werken. Heel erg bedankt, Joyce.

F. d. L

* * * * * 

EMDR bij Joyce heeft mij geholpen bij het “overwinnen” van mijn vliegangst. Joyce wist na 1 sessie, door goed te luisteren en door te vragen, wat mij zo angstig maakt tijdens het vliegen. Heel gericht behandelden zij het probleem waardoor ik maar 2 sessies nodig had om zonder paniekaanvallen in het vliegtuig te zitten, gezonde spanning was er nog maar was niet te vergelijken met hoe het voorgaande keren ging..
zo snel kan het gaan soms!
Heel blij!! 

A. v. P.

* * * * * 

Super vriendelijk, goede begeleiding ,verstand van zaken, werkt met getesten  methodes, relaxe sfeer ,werkt efficiënt ,all in all TOP

S. W.

* * * * * 

Heel erg bedankt wat je voor m'n zusje hebt gedaan, ze kwam lachend de praktijk uit en zei direct: ik heb het gevoel dat ik weer kan lachen! 
Ik wist het al maar zeg het nog een keer: Jij bent de beste! Dank! 

E. 

* * * * * 

Ik heb net afgereden en ben geslaagd!!! Dank je wel voor alles, ik ben je heel erg dankbaar

A. E. 

* * * * * 

Had ik maar eerder de stap genomen, dacht altijd is niks voor mij!
In één sessie voel me lekker en verlost van iets waar ik al dik 5 jaar mee zat!
Dank je wel lieve Joyce voor je tijd en warmte... This girl is on fire🌹 

George

* * * * *

Ik was op een punt in mijn  leven dat ik dacht, als mn vrouw er niet was had het leven voor mij geen nut meer.  Na een paar sessies met Joyce vind ik het leven weer leuk. Zo dankbaar!  Lifesaver!

Sacha 

* * * * *

Heel veel aan gehad 🙏🏻voel me al stukken beter en heb handvatten die me helpen met dingen te verwerken en luchtiger te zien.

Heel blij mee en zal zeker in de toekomst nog gebruik gaan maken van je hulp Joyce 👍🏻dank je wel super 😀 


Petra

* * * * * 

Afgelopen week een EMDR-sessie gehad van Joyce voor mijn trauma van 9 jaar geleden. Na jarenlang met een "bal" in mijn maag gelopen te hebben als ik aan dit trauma dacht, kan ik nu na 1 sessie hieraan terugdenken zonder dat het angst oproept...Halleluja! Dank je wel, Joyce! 


L. M. 

* * * * * 

Ik zat zo vol boosheid, na 1 Sessie EMDR is dit weg. Ik kan het zelf niet geloven. Het leek me heel “eng” maar binnen nog geen 10 minuten voel je je echt zo anders. Het is niet te beschrijven. Maar je moet het gewoon doen!! 


Sam G.

* * * * * 

Een echte aanrader!  Joyce heeft me goed geholpen.


B. M.

* * * * * 

Lieve, kundige, empatische en vooral rustige vrouw. Heb zelf EMDR gehad en na een paar behandelingen waren de sterke emoties zo goed als verdwenen! De herinneringen blijven wel maar de heftige emoties doven uit! ❤️ Blij met jou!! 

 

Natas

* * * * * 

Hey Joyce, Super leuk om jou te leren kennen en bedankt voor de EMDR
Liefs 


J. D.

* * * * * 

Ik wil even zeggen dat ik echt heel blij ben dat ik bij jou terecht ben gekomen. 


Facebook

Facebook inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Facebook cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen
Instagram post

Instagram post inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Instagram post cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen

 

Diploma's en certificaten 

EMDR

EMDR Overtuigingen

EMDR Overtuigingen

EMDR Boosheid, woede- en wraakgevoelens

EMDR 2.0
PTSS en non-verbaal

Klinische Psychologie 1

Klinische Psychologie 2

Cognitieve gedragstherapie

Positieve Psychologie


Happiness Coach

Netwerk Coach

Verzuim op de werkvloer
Wet Verbetering Poortwachter