Impressum/disclaimer

joyce mind skills

joyce mind skills is dé autoriteit in Nederland op het gebied van therapie, EMDR, coaching en persoonlijke groei. joyce mind skills steunt cliënten in hun ontwikkeling door positieve inzichten uit de psychologie te vertalen naar handige tools en hoe die zijn toe te passen  in het dagelijks leven. joyce mind skills geeft online- en/of persoonlijke therapieën,  is EMDR professional, Cognitief gedrags en ACT therapeut en heeft een mooi concept ontwikkeld voor therapie op de werkvloer.
joyce mind skills helpt je verder en zal jou, indien we dat samen wenselijk achten, doorverwijzen.

Iedereen verdient dit!

Zelfontwikkeling is belangrijk. Een coach of therapeut kan je hierbij ondersteunen en motiveren. Eigenlijk heeft IEDEREEN een steuntje, zetje of een sparringpartner nodig. 
Wat mag je eigenlijk verwachten van Joyce? 
Een goed gesprek met de juiste persoon, in een fijne praktijk, zal jou weer een boost geven en het kompas kunnen afstellen op de juiste koers.

Om kwaliteit te garanderen maken we bij de intake duidelijke afspraken met elkaar. Tussentijds zal er regelmatig worden geëvalueerd en er volgt natuurlijk een afsluitend gesprek.
joyce mind skills wil de drempel zo laag mogelijk houden, neem daarom eens geheel vrijblijvend contact op en laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

DISCLAIMER: joyce mind skills biedt EMDR, Cognitieve gedrags- en ACT therapie en therapie op de werkvloer. joyce mind skills aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verkeerde interpretatie van het besprokene tijdens de consulten. joyce mind skills heeft ervoor gekozen om geen verzoek tot BIG registratie aan te vragen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Is WEL volledig gediplomeerd en gecertificeerd. joyce mind skills heeft alle behaalde diploma's op HBO niveau ter inzage in de praktijk. 
joyce mind skills behoudt zich het recht voor u door te verwijzen indien de vraag buiten de bevoegdheid of expertise ligt. 
joyce mind skills mag gediagnosticeerde cliënten behandelen echter geen diagnose stellen.
De facturen van joyce mind skills kunnen niet worden gedeclareerd bij uw zorgverzekering.  
N.B. joyce mind skills is verantwoordelijk voor wat zij zegt, niet voor wat u hoort, twijfelt u, vraag direct om duidelijke uitleg.

joyce mind skills is niet verantwoordelijk voor gebeurtenissen en/of gedragingen van clienten die onder behandeling staan. Twijfelt u of u op de juiste plaats bent bij joyce mind skills? Uit deze zorgen direct, bent u daar niet toe in staat, bent u niet beslissingsbevoegd of heeft u een DSM5 diagnose? Overleg dan met uw behandelende psychiater of psycholoog of u bij joyce mind skills aan het juiste adres bent.

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande? joyce mind skills denkt graag met u mee.