eHealth Programma  

Introductie: €85,00 per module, incl. 7 dagen online ondersteuning


eHealth is een manier van zelfzorg therapie voor cliënten die in eerste instantie zonder hulp van de therapeut aan de slag willen gaan.
Op ieder formulier vindt je uitleg en tips & tricks.

Wanneer je een diagnose hebt, of een vermoeden van, klik dan op de button naar keuze en ontvang na betaling via een betaalverzoek, de eHealth module direct in je mailbox. Je hebt tot 7 dagen na aankoop de tijd om vragen te stellen via de app of mail.

Het eHealth programma zal in de loop van de tijd worden aangevuld, gewijzigd indien er nieuwe inzichten ontstaan, of aangepast wanneer studies aantonen dat andere methoden beter werken.
Heb je voorafgaand een vraag? Deze kun je sturen via de
contactpagina.
Wanneer je de module aanvraagt, zet er dan bij om welke module het gaat. 

Succes!! 
Liefs, Joyce
P.s. Dit belachelijk lage introductietarief is natuurlijk tijdelijk, sla daarom NU jouw slag!

Angst Paniek stoornis

Angst en Paniekstoornis

Tijdens de aanval kan het voelen alsof je de controle verliest, gek wordt of misschien zelfs doodgaat. Je kunt dan allerlei klachten krijgen, zoals misselijkheid, duizeligheid, druk op je borst en een snellere hartslag. Ook kun je gaan trillen, zweten of het gevoel hebben dat je stikt. 
Jouw wereld wordt steeds kleiner.
Begin direct met jouw herstel!

Narcistische Persoonlijkheidsstoornis

Bij deze persoonlijkheids-stoornis heb je moeite goed om te gaan met je emoties. Ook zijn er problemen bij het omgaan met anderen. Dit leidt tot allerlei problemen waar je in je dagelijks leven veel last van hebt. Zo kan het zijn dat je je werk niet of minder goed kunt doen en dat je moeite hebt met vriendschappen en relaties onderhouden. 

Burnout eHealth joyce

Burnout

Onder constructie

Depressie eHealth joyce

Depressie

Onder constructie